Activiteitenagenda

Activiteitenagenda

Bijbelstudiegroepen

Bijbelstudiegroep Shalom Bijeenkomsten worden gehouden bij de verschillende leden van de kerk aan een huisadres. Maandagavond, aanvang 20.00 uur.
Bijbelstudiegroep Chaverim In het algemeen zijn de bijeenkomsten in een zaal van het kerkgebouw. Maandagavond, aanvang 20.00 uur.
Bijbelstudiegroep De Toevlucht Bijeenkomsten worden gehouden bij de verschillende leden van de kerk aan een huisadres. Maandagavond, aanvang 19.30 uur.
Bijbelstudiegroep Woensdagavond Bijeenkomsten worden gehouden bij de verschillende leden van de kerk aan een huisadres.

Catechisatie

Middelbare schooljeugd en jongeren tot ca. 20 jaar praten samen over God, geloof en kerk onder leiding van ds. D. Quant uit Houten. De catechisanten komen eens per twee weken op donderdagavond bijeen in de kerk.

Jeugdclub

Voor de middelbare school jeugd is er elke twee weken op zaterdagavond een jeugdclub bij kerkleden thuis.

Marktacties

Op regelmatige basis worden er op de Bossche markt evangelisatieacties gehouden. Onze gemeente is daar ook bij betrokken. Als u meer wilt weten over de Bijbel, het christelijk geloof of de kerk, kunt u daar ook terecht. De eerstvolgende marktacties worden gehouden op:

Voor meer informatie over de evangelisatieacties: evangelisatiesjofar.nl Voor meer informatie over activiteiten, neem contact op of bekijk het gemeenteblad digitaal.